Partiledardebatt

Igår satte jag mig framför svt play och såg en del av partiledardebatten som sändes hemma för ett tag sen. Måste ju hålla koll nu när jag fyller 18 två dagar innan valet och alltså får rösta nästa år! Känns skönt med lite normal, svensk politik, den australiska är ju katastrof. De diskuterar dessutom fortfarande om klimatförändringen händer eller inte, medan klimatet är tredje saken Sverige tar upp. Och nu ska vår käre Tony Abbot ta bort the carbon tax så alla företag kan släppa ut så mycket koldioxid de vill, och tjäna på det. Sorgligt att lilla sverige kämpar så hårt när de stora länderna inte bryr sig.
 
Och haha politikerna är för roliga, särskilt vänsterledaren (kommer inte ens ihåg vad han heter, wiho). Pappa, detta klippet är till dig, och alla andra, enjoy: 
 
 
Asså hans kommentar om flaskskeppet är ju för bra!! Och just det, Jonas Sjöstedt heter han ja. 
 
Och här är en annan av hans kommentarer haha: http://www.youtu.be/M2FBAZaegwE?t=52m50s Älskar när han säger "det var ju ett jätterelevant argument, åttiotalet igen, rör dig några årtionden framåt" och sedan lägger till "grattis". Björklund är bara tyst och Jonas fortsätter seriöst igen HAHA. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0