Varje gång jag ser tillbaka ser jag att du alltid varit nära

Kände att det var dags att slänga upp ett nytt inlägg, men sanningen är att det inte händer så mycket just nu. Pappa ringde till Susanna på STS idag, och hon sa bland annat att det var vanligt att få familj sent till Australien. Bara att vänta. Tänker inte så mycket på att jag ska iväg nu faktiskt. Det finns såklart i bakhuvudet hela tiden, men bara som ett konstaterande. Jag vet att jag jag ska åka, men tänker inte så mycket på vad det faktiskt innebär. 
 
Annars är det bra, händer inte så mycket intressant i mitt liv... I skolan är det inte så farligt, några prov och redovisningar kvar, men sedan är det äntligen över och sommarlovet kan börja. Man går lite på extrabatterierna nu. I fredags var jag, Alice, Agnes och Johanna hemma hos Elsa på kvällen. Det var hur mysigt som helst, vi har inte träffats på länge, så vi hade mycket att prata om. Kom inte hem förrän runt två. På lördagen var det dags för klassfotbollen, gick dit för att heja på min lillasysters klass som spelade för sista året. När man är där minns man så mycket från när man själv var med, trots att det var många år sen nu. På kvällen åkte vi hem till Oscar och såg på film och åt pizza. Det var också roligt och jag är så glad att jag har så fina vänner. 
 
Nu ska jag återgå till mina skolböcker... Jippi. 
 

Stadsloppet

Hej! 
Igår gick jag, Elin och Alice till framnäs för att heja på våra vänner som skulle springa stadsloppet. Alla gjorde finfina insatser, det var fint väder, vi satt i gräset och åt godis och pratade. Mysigt! (sörjde dock lite att jag inte kunde vara med och springa)
 
Efter prisutdelningen gick jag och Elin hem till mig och åt mat och sedan glass. Mumsmums
 
 
På kvällen var jag ute och gick med Elsa som varit i London över kristi himmelsfärd. Det var mysigt, och skönt att prata av sig om allt som hade hänt (vilket inte var jättemycket, men ändå). Ha det bra!

Liseberg

Igår var jag på Liseberg med Jesper, Ida, Elin, Edvin, Alice och Viktor! Det var jättekul, och härligt väder hela dagen. De lyckades även få mig att gå gasten för första gången i mitt liv, vilket inte var fullt lika roligt, men jag överlevde!

Idag ska jag bara plugga matte och heja på de som ska springa stadsloppet. Ha det bra!


1 år sedan

Tänk att det bara var ett år sedan vi var i England på scoutläger och lite annat. Det var kallt och regnigt, men också himla roligt! Saknar det. 
 
Arlesey var byn vi bodde i och kåren vi tillhörde
 

Utsikt över London
Pulkaåkning erbjöds också

Jim, en gubbe med många märken
 
The big Swing
 
Tom and Tom
 

Mat

Hej! Idag blev jag så trött på hur min familj vägrar se problemen i att äta kött varje dag (det är dåligt för miljön, hälsan osv), och bjuder på köttbullar ( vem vet vad de innehåller!) Så jag tog saken i egna händer, köpte lite broccoli och champinjoner och lagade en supergod pastasås :) tror de ångrade sig lite när de såg min mat haha


You call it moments, I call it life


STS-lägret

I helgen var vi drygt 100 utbytesstudenter på Stenungsön på läger med STS. Det var sjukt kul! Vi fick lyssna på utbytesstudenter som hade varit iväg tidigare år, på typ "chefen" för STS foundation i USA som gav massa tips till oss, och gick igenom regler och sånt. Men det absolut roligaste var att träffa alla människor! Alla var riktigt sociala och det var roligt att prata om förväntningar, rädslor och allt annat som har med utbytet att göra. På söndagen var det obligatoriskt möte för studenter och föräldrar, i 6 timmar. Inte det roligaste, tror att de flesta av oss studenter var nära att somna, men nu är det gjort iaf  :) Och det känns ett steg närmare utbytet nu. Men är mer taggad än någonsin på att få värdfamilj och på att faktiskt åka! 
 

RSS 2.0