Melbourne

Caleb fyllde som sagt år i fredags, och detta firades med en resa till melbourne på lördagen. Vi gick upp halv sex för att hinna med bussen som gick kvart i sju. Blev lite onödigt spännande när klockan blev kvart i och de andra fortfarande inte hade kommit och busshauffören sa att han var tvungen att åka utan dem. Tack och lov dök de upp i sista sekunden, var nära att vi fick stanna hemma. Resan dit var inte så rolig, eftersom vi var sist på bussen fick vi inte sitta bredvid varandra under den fyra timmar långa resan. Men det var himla vackert ute, soluppgång och tjock vit dimma närmast marken, så man bara såg toppen på träden. 
 
I alla fall, när vi kom fram letade vi efter lite om och men upp ett ställe att äta på. Blev pie face, där de säljer Australiensiska köttpajer och lite annat. Så gott. Sedan tog vi spårvagnen till St Kilda (en stadsdel i Melbourne) och gick på Luna Park. Hade faktiskt lite högre förväntningar på det, var typ som ett litet tivoli bara. Några åkattraktioner, vi åkte en berg-och-dalbana som de berättade, efter att vi hade spänt fast oss, var över 100 år och lite guppig. Lite? Vi trodde vi skulle ramla ur haha. Efter Luna Park gick vi till St Kilda Beach. Åh. Havet. Första gången jag var vid en australiensisk strand och blev så kär. Det var så fint, och man känner sig så fri vid havet. Sommaren där måste vara amazing. Lite deppig över att jag inte hamnade vid vattnet, men då hade jag ju inte träffat alla underbara människor här, och det är värt så mycket mer. 
 
Sedan åkte vi tillbaka till centrum, shoppade och åt innan vi satte oss på bussen hem. Var en så himla bra dag. Fina människor, fint väder, fin stad. Var så värt de åtta timmarnas restid. 
 
Waiting on the bus 
Beautiful morning
Lunch 
 
Åh, denna toast var underbar. Saknarvegetariskmat
 
Haha, Meg found a new friend 
 
St Kilda
 
Luna park, de gjorde om ingången, så kunde inte få det klassiska fotot
 
Ni skulle sett hur det var när man såg havet genom också... åh <3
 
 
The only picture where everyone actually jumps at the same time... haha
 
through the window on our way home. Notera att månen är åt fel håll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0