Tillbaka

Hej kära vänner! 
Nu var det himla längesen jag skrev här på bloggen. Är lite sugen på att börja blogga igen, men blir kanske någon annanstans då. Får se lite hur jag gör. 

I alla fall, i julas var jag faktiskt tillbaka i Australien! Åkte dit i tre veckor över jul och nyår, och ni anar inte hur underbart det var. Det kändes lite som att ingen tid alls hade passerat sedan jag lämnade landet senast. Som att jag åkt därifrån, men vänt i luften och åkt tillbaka. Fast på ett sätt var allt annorlunda också. Inga av mina kompisar går i skolan längre, så de är utspridda lite överallt. Tack och lov var de flesta hemma på lovet i alla fall. Sekunden jag tog ett steg innanför dörren kändes det som hemma. Allt flöt på precis som vanligt och det var en sån härlig känsla. 
 
Jag ville egentligen mest skriva det här inlägget för att visa att ett utbytesår tar inte slut bara för att man åker hem. Tack och lov. Det är inte bara en semester. En av mina största rädslor när jag åkte iväg första gången var att jag skulle vara där, komma hem och sedan fortsätta leva som vanligt och glömma bort allt. Men att jag faktiskt har varit där igen känns nästan lika stort som att vara där första gången. Det är inte förrän nu Australien blivit mitt andra hem på riktigt, och inte bara för en kort tidsperiod, utan mer permanent denna gången. Och det är bästa känslan i världen. 
 
Australien har verkligen tagit en bit av mitt hjärta, och det känns så bra <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0